Tips για ψήσιμο μπριζόλας στα κάρβουνα

1. Βγάζουμε το κρέας απ’ το ψυγείο 2 ώρες πριν
2. Στεγνώνουμε το κρέας με χάρτινη πετσέτα
3. Δεν αλατίζουμε πριν ψήσουμε το κρέας, αλλά μετά
4. Δεν βάζουμε λάδι στο κρέας πριν το ψήσουμε, αλλά μετά
5. Ψήνουμε το κρέας σε δυνατή θράκα & το γυρίζουμε ανά 2 λεπτά
6. Αφήνουμε το κρέας να ξεκουραστεί 5-8 λεπτά πριν το κόψουμε
7. Στο ψημένο κρέας βάζουμε αλάτι, πιπέρι, μυρωδικά & ελαιόλαδο ή μια κουταλιά βούτυρο από πάνω

Αφήστε ένα σχόλιο εδώ