Ποιοι είμαστε

Στις Φάρμες του Χωριού μας βασικό μέλημα μας είναι η εξασφάλιση υψηλών προδιαγραφών στην επεξεργασία του κρέατος. Έτσι, δημιουργήσαμε μια σύγχρονη μονάδα επεξεργασίας κρέατος που πληροί όλες τις ευρωπαϊκές απαιτήσεις (ISO9001, HACCP)  και φυσικά όλους του κανόνες υγιεινής που απαιτούνται από τους αρμόδιους φορείς. Όλα αυτά γιατί επιθυμούμε να διανέμουμε στην αγορά φρέσκο και ασφαλές κρέας.

Όλα αυτά όμως δεν θα μπορούσαν να υλοποιηθούν χωρίς τους δραστήριους και εξειδικευμένους συνεργάτες μας, οι οποίοι κατάφεραν να κάνουν τις ιδέες πράξη. Το έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό μας έχοντας κατακτήσει όλη την απαιτούμενη τεχνογνωσία φροντίζει καθημερινά για την κατοχύρωση της ποιότητας δίπλα στον παραγωγό καθώς και μέσα στην μονάδα επεξεργασίας κρέατος.

Δεν επαναπαυόμαστε όμως, έχοντας το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον φροντίζουμε να εκμεταλλευτούμε την μέχρι τώρα εμπειρία μας και να συνεχίσουμε την πορεία μας ακολουθώντας την εποχή και προσφέροντας ποικιλία προϊόντων. Αναπτυσσόμαστε καθημερινά σε όλους τους τομείς. Θέτουμε συνετούς και ξεκάθαρους στόχους που θα μας εξασφαλίσουν τη σωστή συνεργασία και την εμπιστοσύνη του καταναλωτή.

Σειρές προϊόντων

Ανακαλύψτε την πλήρη γκάμα προϊόντων φρέσκου κρέατος, συσκευασμένου κρέατος, λουκάνικων και αλλαντικών.

handshake

Γίνε Συνεργάτης

Οι “Φάρμες του Χωριού μας” είναι ο έμπιστος συνεργάτης που ψάχνει κάθε επιχείρηση. Η αγάπη μας για το ποιοτικό κρέας και η διαδικασία παραγωγής που ακολουθούμε μας έχει εδραιώσει ως έναν από τους καλύτερους προμηθευτές ελληνικού ποιοτικού κρέατος σε ανταγωνιστικές τιμές, σε όλη την Ελλάδα.

[thebutcher_mailchimp thebutcher_mailchimp_shortcode=”2245″]