Μαρινάδα για μπριζόλες και πανσέτες

Για να δημιουργήσετε μια τέλεια μαρινάδα για μπριζόλες ή πανσέτες ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και εντυπωσιάστε.

Υλικά:
χοιρινές μπριζόλες ή πανσέτες, αλάτι, μαύρο πιπέρι, κόκκινο πιπέρι, μπούκοβο γλυκό, 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο, 3 ξερά κρεμμύδια πολτοποιημένα ελαιόλαδο, 2-3 κουταλιές μουστάρδα

Εκτέλεση:
Για 1 κιλό κρέας βάζουμε μία κουταλιά της σούπας αλάτι.
Τα άλλα μπαχαρικά κατά την κρίση μας και ανάλογα το προσωπικό γούστο του καθενός.
Προσθέτουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι πολτοποιημένα, 2-3 κουταλιές μουστάρδα και 500γρ. ελαιόλαδο.
Ανακατεύουμε να πάνε παντού τα υλικά και αφήνουμε στο ψυγείο για 12-13 ώρες περίπου.
Την άλλη μέρα είναι έτοιμα για ψήσιμο σε barbeque.
Μικρά μυστικά: Μπορούμε αν θέλουμε να πολτοποιήσουμε και μία φρέσκια ντομάτα και να την ρίξουμε στην μαρινάδα.

Αφήστε ένα σχόλιο εδώ